Testimonials

Testimonials page

5 responses to “Testimonials”

 1. Ionut

  Se pare ca sunt primul care apreciaza ce face dna profesoara. Sunt sigur ca sunt mai multi ca mine care si-au clarificat problemele vocale ajutati de dna profesoara. multumesc!

 2. MONICA

  MA NUMESC MONICA, SINT O STUDENTA A DIANEI PAP, LOCUIESC IN ITALIA SI FAC LECTII DE CANTO CU EA PRIN SkYPE. PROFESIONALITATEA, COMPETENTA DIANEI ACOMPANIATA DE PASIUNEA, DRAGOSTEA, CALDURA, CALMUL SI SIMPATIA CU CARE PREDA LECTIILE DE CANTO M-AU FACUT SA MA INDRAGOSTESC DE MODUL EI DE A FI SI DE A PREDA. O RECOMAND DIN SUFLET PENTRU CA EU PERSONAL AM PROGRESAT IN TIMP SCURT CU EFORT MINIM, DIANA AVAND TALENTUL DE A NE DAZVALUI POTENTIALITATEA VOCII NOASTRE. BINEINTELES CA DEPINDE DE NOI CUM NE DEDICAM, DE A APLICA CEEA CE NE INVATA EA. TOT CE E FACUT DIN INIMA, LA INIMA AJUNGE! ASA O POT DESCRIE PE DIANA PAP.

 3. subtire

  Great work Diana!

 4. Silia Millan

  Soy Venezolana, soprano de 65 años, amante de la música y del canto lírico, fan de Diana a quien le debe mi progreso en la música y agradecimiento por este maravilloso blog que me permite seguir en mi idioma, entendia por señas lo que decía en su idioma, ahora con mas claridad las clases. Que Dios te bendiga Diana por ese don y ese carisma, por tu profesionalismo y por la espontaneidad de querer ayudar a los demás. Besos y un abrazo muy caluroso de esta latina que te admira. Silia

 5. Codruta

  Am luat cea mai inteleapta decizie acum un an, aceea de a veni la orele Dianei! Nu e doar un profesor extraordinar de canto, e un mentor, un om care te ajuta sa vezi cate lucruri poti sa faci daca ai incredere in tine! Sunt voci mult mai bune decat a mea, dar ca mine nu canta nimeni 🙂 pentru ca asa cred eu, acum, dupa un an de canto cu Diana!

Leave a Reply